Wat zet je op een vaderdag kaart?

Chris van Dam
Chris van Dam

Auteur

Facebook
Twitter
WhatsApp

Vaderdag staat voor de deur en naast een mooi (gepersonaliseerd) vaderdag cadeau schrijf je natuurlijk ook een persoonlijk kaartje. Vergeet dit ook vooral niet! Dit is dé uitgelezen kans om je vader te vertellen wat hij voor jou betekent. 

Helaas kennen we allemaal wel de struggles van het schrijven van een kaartje. Dit fenomeen komt meerdere keren in het jaar voorbij tijdens verjaardagen. Je wil creatief zijn, origineel zijn en wellicht wel gevoelig. Een vaderdag kaart schrijf je voor jouw vader, bonusvader of je opa. Maar wat schrijf je nou op zo’n vaderdag kaart? In dit artikel vind je voor alle soorten vaders de beste inspiratie voor jouw persoonlijke boodschap. We geven alvast een paar tips

Tips voor het schrijven van een vaderdag kaart

  1. Maak van de mogelijkheid gebruik om te vertellen wat hij voor jou betekent.
  2. Maak de tekst niet te lang maar houd het compact, krachtig en creatief!
  3. Blijf bij de persoon. Schrijf over wie jouw vader is en niet wat hij doet.

Populaire vaderdag teksten

Een bijzondere dag voor een bijzondere man! Eerst zeg ik tegen jou dat ik zo veel van je hou. Dat het eigenlijk iedere dag even Vaderdag wezen mag.

Jij bent een súpersterke man. Er is niet veel, wat jij niet kan. Je houdt van grapjes, dat is leuk Ik lig bij jou vaak in een deuk! Eén die goed barbecueën kan Ook voetbal, weet je álles van. Met rekenen of met een taak, help jij me echt heel vaak! In spelletjes ben je een kei, heeft niemand zoveel pret als jij! Ja, alles samen opgeteld: Pap, jij bent voor mij een held!

Op deze vaderdag, wordt jij echt niet vergeten. Want dat je een tóp-vader bent, dat mag je heus wel weten! Bij al mijn keuzes heb jij altijd achter me gestaan. Dus, lieve pap, wat mij betreft, heb jij het supergoed gedaan!

Vadertjelief, vandaag speel ik jou hartendief. 't Hele jaar ben je er voor mij, maar vandaag maak ik jou blij! Zit maar lekker onderuit, vandaag hoef jij er niet meer uit!

Grappige vaderdag teksten

Bij het leven krijg je geen gebruiksaanwijzing, daarvoor heb je vaders.

Pap, jij was altijd al de coolste persoon in mijn leven! Al die keren bijvoorbeeld dat mama “nee” zei, en jij “ja”…

Als papa het niet kan maken, dan lukt het niemand!

Pap, ik ben jou zo dankbaar, dat je zo'n ongelooflijk knappe, intelligente, behulpzame en lieve dochter ter wereld hebt gebracht. Ik heb werkelijk alles!

Let er op dat dit slechts voorbeelden zijn van vaderdag teksten. Ga deze dan ook absoluut niet exact kopiëren, maar gebruik het als inspiratie! Alleen jij kan de perfecte woorden vinden voor op het kaartje voor jouw papa. 

Kan je nou echt niks bedenken? Hou het dan ook kort. Ga geen lange zinnen opschrijven om het body te geven. De tekst; “Pap, ik waardeer je en ik hou van je” zegt alles wat een vader van een kind verlangt.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Interessante blogs