Vaderdag uitje

De leukste vaderdag uitjes

Wat is nou leuker dan een vaderdag uitje. Deze zondag 19 juni staat in het teken van jouw vader. Laten we met elkaar ons best doen om hem een onvergetelijke dag te bezorgen. Ontbijt op bed zou je aan kunnen vullen met een mooi cadeau voor in huis of juist een cadeau voor buiten. Maar hoe leuk is het om samen gezellig iets te gaan ondernemen? 

Wij steken onze mening niet onder stoelen of banken en vinden dat het geven van een vaderdag activiteit of dagje uit een van de meest gewaardeerde cadeaus is die je kan bedenken! Hoe lang is het geleden dat jullie samen écht iets leuks hebben gedaan? Het is tijd om groots uit te pakken! 

Op deze pagina vind je allerlei geweldige ideeën en tips over vaderdag cadeau uitje die jij samen met je vader zou kunnen doen. Samen een dagje naar een pretpark? Of naar jullie favoriete buitenlandse voetbalclub? 

Overzicht

Beoordeling:
4.5/5

Formule 1 race in Spa Francorchamps

Altijd al Max Verstappen in het echt willen aanschouwen? Grijp nu jouw kans om samen met jouw vader een geheel verzorgde Formule 1 reis te beleven! Als echte fan moet je deze sportman in het echt bewonderen. Het circuit van Spa Francorchamps wordt gezien als een van de mooiste circuits op de kalender. Met een prachtige bosrijke omgeving  scheuren de snelste raceauto’s op aarde aan je voorbij.

Prachtige belevenis

Samen met duizenden andere Max Verstappen fans bekijk jij deze bloedstollende race vanaf de tribune. Naast de Formule 1 race zijn er meerdere races in dit weekend te bewonderen. Deze races gaan de hele dag door en je geniet dus van een hele dag racen. 

De race is in de zomer en vindt plaats in België. Je kunt er dus heel makkelijk een paar dagen vakantie bij aan plakken!

Overzicht

Beoordeling:
4.4/5

Word een driftkoning in slechts 3 uur

Bekend met Fast and the Furious? Dan heb je vast wel eens nagedacht over al die snelle en driftende auto’s. Hoe moeilijk is dat nou eigenlijk? 

In deze 3 uurs durende driftcursus leer jij alle kneepjes van het vak in een supersnelle BMW318. Je leert eerst via een theorieles de basis van het driften en springt daarna zelf achter het stuur. Je leert onder andere de zogeheten gas-los-drift en leert driften om een bepaald object. Daarnaast ga je ook ovaal rijden en leer je S-driften. Een super leuke en spannende activiteit om samen met jouw vader te doen.

Goed om te weten

Het is natuurlijk een vaderdag cadeau, maar dat wil niet zeggen dat je dit slechts met zijn tweeën kan doen. Neem vooral je broer, zus of moeder mee om het samen te doen. Iedereen 18 jaar en ouder en in het bezit van rijbewijs B mag meedoen. Toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom!

 

Leuk vaderdag uitje 2023

Op zoek naar een leuk vaderdag uitje in 2023? Op deze pagina hebben we de leukste uitjes van dit moment voor je uitgelicht. Voor elke soort papa zit er wel iets tussen. Houdt jouw vader bijvoorbeeld van autosport? Bekijk dan eens het geweldige Formule 1 arrangement in Spa of ga samen een spannende driftcursus doen. Mocht jouw vader iets minder sportief zijn is er ook genoeg te vinden. Wellicht is samen naar een museum een leuk idee of een wijnproeverij gewoon bij jullie thuis? Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie die dag lekker samen zijn en dat kan op vrijwel alle uitjes.

Dagje weg voor vaderdag

Een dagje weg voor vaderdag? Dat vinden wij een geweldig plan! Je kunt natuurlijk een mooi cadeau geven maar als je echt uit wilt pakken is het misschien wel veel leuker om ene leuk uitje te organiseren. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor jullie twee maar kan ook prima met het hele gezin! Er zijn nooit excuusjes om niet iets leuk met elkaar te doen, toch?

Het leuke van vaderdag is dat het net voor de zomer plaatsvindt. De dagen zijn langer en warmer en dus is het de ideale tijd van het jaar om er eens lekker met elkaar op uit te gaan.