Eerste vaderdag cadeau met baby

Vieren jullie dit jaar vaderdag met je baby? Dan heb je vast al plannen gemaakt om de dag zo speciaal mogelijk te maken. Maar soms is het lastig om te bedenken wat je precies kunt doen. Daarom geven wij jou een aantal tips om een onvergetelijke vaderdag te beleven met je baby.

€25,29

5/5

€24,95

4.5/5

€38,19

4.6/5

€17,95

5/5

Een eerste vaderdag, maak er een cadeautje van

Begin de dag met een lekker ontbijtje. Of je nu thuis of uit eten gaat, zorg ervoor dat je een lekkere maaltijd deelt met je baby. Maak er een gezellig moment van en geniet van elkaars gezelschap.

Organiseer vervolgens een speciale vaderdagactiviteit voor jou en je baby. Denk hierbij aan een fotoshoot in de natuur, een dagje uit naar een pretpark, een bezoek aan het strand of een stadswandeling. Zorg ervoor dat je baby deze dag nooit meer zal vergeten.

Eindig de dag met een leuk vaderdagcadeautje voor je baby. Denk hierbij aan een knuffel, een boek, of een mooie foto van de twee van die dag.

Geniet van deze onvergetelijke dag met je baby en maak er een mooie herinnering van!

Vaderdag cadeau: fotoshoot met je baby

Als je een fotoshoot met je baby organiseert, kan dat een leuke en onvergetelijke ervaring zijn. Zorg ervoor dat je een goede locatie uitkiest, zoals een mooie tuin, een strand of een bos. Kies ook kleding uit die bij de locatie past, zodat de foto’s een mooi geheel vormen.

Voor de fotoshoot zelf kun je het beste een professionele fotograaf inhuren, zo weet je zeker dat je de mooiste foto’s krijgt. Laat de fotograaf je helpen bij het bedenken van leuke poses en activiteiten die je samen met je baby kunt doen.

Zoek ook vooraf al enkele accessoires uit waarmee je de foto’s nog leuker kunt maken, zoals een mooie hoed, een slabbetje met een leuke print of een bijzondere luier.

Na de fotoshoot kun je de foto’s gebruiken om bijvoorbeeld een fotoboek te maken of een mooie canvas print te laten maken. Zo heb je een prachtige herinnering aan jouw speciale vaderdag met je baby.

Creatieve ideeën voor speciale vaderdaguitjes waarbij je baby betrokken is

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om samen met je baby leuke activiteiten te ondernemen. Hieronder geven wij je een aantal creatieve ideeën voor speciale vaderdaguitjes waarbij je baby betrokken is.

Bezoek een dierentuin – Een bezoekje aan de dierentuin is altijd een leuke manier om de dag door te brengen met je baby. Je baby zal genieten van al het moois dat hij ziet en kan zich vermaken door naar de verschillende dieren te kijken.

Organiseer een picknick – Neem je kleintje mee naar het park en organiseer een heerlijke picknick. Neem een deken mee, zodat je baby lekker kan liggen en speelgoed waarmee hij zich kan vermaken.

Ga naar het strand – Ga samen met je baby naar het strand en geniet van het mooie weer. Laat je baby lekker rondrennen en rondkijken. Neem wat speelgoed mee, zodat hij het strand kan verkennen.

Bezoek een kinderboerderij – Een bezoekje aan de kinderboerderij is een leuke manier om je baby vertrouwd te maken met dieren. Laat hem kijken naar de verschillende dieren en leer hem wat over elk dier.

Deze activiteiten zijn een leuke manier om met je baby een speciale vaderdag te vieren. Geniet van deze leuke dag met je kleintje!

Wat geef je een vader met een pasgeboren baby?

Als je een vader geschenken wilt geven met een pasgeboren baby, is het leuk om iets te kiezen dat hij samen met zijn baby kan gebruiken. Denk hierbij aan een mooie fotolijst waar hij een foto van het gezin kan inzetten, een knuffel voor de baby, een mooie boek over vaderschap of een box met leuke spulletjes voor de baby. Ook leuk is om een cadeaubon te geven waarmee hij leuke dingen voor zichzelf kan kopen, zoals kleding of boeken.