Top 20 vaderdag cadeaus op Bol.com

Bol.com – de winkel van ons allemaal – is misschien wel de bekendste webwinkel in Nederland en dat is niet zo gek. Al sinds 1999 is Bol.com een begrip als het internet. Het begon allemaal enkel met boeken. Vandaag de dag staan er meer dan 34 miljoen artikelen online!

Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen bijna automatisch de website van Bol.com intypen als zij op zoek zijn naar een bepaald product. Ook voor een vaderdag cadeau kun je dus zeker terecht bij deze webwinkelgigant. Toch zien sommige mensen door de bomen het bos niet meer door al die miljoenen producten. Dit is het moment waar wij inspringen! Wij zijn namelijk Bol afgespeurd naar de beste vaderdag cadeaus en hebben hier een handige top 20 van gemaakt! 

Ben jij meer fan van Amazon? Ook deze website hebben we van top tot teen voor je uitgepluisd. Bekijk hier de top 20 vaderdag cadeaus op Amazon.

1. Dai Carter - Nu of nooit

Wie het populaire tv programma “Kamp van Koningsbrugge” heeft gezien, weet wie Dai Carter is. Deze ex commando speciale operaties deelt in zijn boek zijn ervaringen uit zijn 10-jarige diensttijd bij de korps commando troepen. Hij werd uitgezonden naar acht verschillende conflictgebieden en ontdekte hoe belangrijk het is om fysiek en mentaal krachtig te zijn. In dit bijzondere boek deelt hij zijn levenslessen die hij meenam uit zijn carrière waarmee jij ook aan je mentale weerbaarheid kan werken.

vaderdag cadeau tips

2. Fenton Platenspeler in koffer

Houdt jouw vader van muziek en heeft hij nog veel platen van vroeger op zolder liggen waar hij niks mee doet? Bekijk dan eens deze Fenton platenspeler. Hét cadeau om terug in de tijd te gaan. Deze nostalgische ervaring doet jouw vader lachen van oor tot oor! Het mooie aan deze platenspeler is, is dat deze ook voorzien is van bluetooth. Je kunt hem dus ook gebruiken in combinatie met je telefoon.