Gepersonaliseerd vaderdag cadeau

De leukste cadeaus geheel persoonlijk

Dat nieuwe boek van zijn favoriete auteur kan hij altijd nog kopen zal je misschien wel denken. En daar valt ook wel wat voor te zeggen. Wil je een cadeau geven waarmee je zeker weet dat hij het niet verwacht of al heeft? Geef een gepersonaliseerd vaderdag cadeau! Wij vinden dat een cadeau altijd gericht moet zijn op de persoon. Een gepersonaliseerd cadeaus is dan ook hartstikke leuk om te geven aan jouw papa. Maak bijvoorbeeld een leuk fotoboek van een evenement waar jullie samen zijn geweest of die ene leuke vakantie. Je kan er ook een leuk grapje mee uithalen door een grappige tekst of foto op een koffiemok te laten bedrukken. Er zijn zoveel leuke ideeën te bedenken dat er vast wel iets tussen zit waar je jouw vader mee kan verrassen!

 

Maak je eigen fotoboek

€19,95

4.8/5

Bierpakket met naam

€24,99

5/5

Magische mok met foto

€13,95

4.8/5

Vaderdag tegeltje

€12,95

4.6/5

Leren pasjeshouder gegraveerd

€24,95

4.7/5

Theeglazen met eigen naam

€17,95

4.7/5

Badjas met naam

€49,95

4.7/5

Vaderdag puzzel

€24,95

4.8/5

Muismat met foto

€11,95

4.2/5

Sleutelhanger met foto

€12,95

4.6/5

Fleecedeken 150x200

€69,95

4.8/5

Leuke sokken met foto

€15,95

4.5/5

Persoonlijk vaderdag cadeau opa

Vaderdag is er voor alle vaders. Dus ook voor jouw opa! Het belangrijkste op vaderdag is dat jouw opa zich gewaardeerd voelt. Vergeet hem daarom niet en geef hem ook een cadeau van jou of samen met jouw broer/zus of zelfs je vader! Jouw opa staat altijd voor je klaar en daarom is het nu jouw taak om hem in het zonnetje te zetten. Vaak hebben opa’s en oma’s alles al en daarom is het juist leuk om ze te verrassen. Geef ze iets persoonlijks of knutsel zelf een prachtig vaderdag cadeau voor je op in elkaar. 

Fotoboek van jou en je opa

€19,95

4.7/5

Luxe bonbons met foto

€34,95

4.4/5

Heerlijke geurkaas vanille

€19,95

4.6/5

Houten theedoos met glazen

€39,95

4.6/5

Persoonlijke jaarkalender

€24,95

4.7/5

Origineel en persoonlijk kado

We vinden niet voor niets de gepersonaliseerde kado’s een van de leukste vaderdag cadeaus die je zou kunnen geven. Waarom? Omdat deze altijd een sentimentele waarde met zich meebrengen. Jouw vader of opa zal zich altijd het moment blijven herinneren van het moment dat jij dit cadeau persoonlijk geeft. Het is voor hem tegelijk een teken dat je echt je best doet voor hem en dat is misschien wel hetgeen wat hem het meest raakt. Wat we wel adviseren is om een mooie combinatie te vinden tussen een cadeau wat gepersonaliseerd is en wat praktisch is tegelijk. Op deze manier sla je echt een dubbelslag en maak je jouw vader het meest gelukkig!

Denk bijvoorbeeld aan de gepersonaliseerde jaarkalender. Deze kunnen jullie – met al die prachtige persoonlijke foto’s – in de wc of keuken hangen en deze zal jaren blijven hangen! Maar geen paniek. Heb je iets persoonlijks op het oog wat niet perse heel praktisch is? Bedenk er een leuk of praktisch cadeau bij en geef dit samen! Mocht je hier moeite mee hebben. Bekijk dan eens onze tips in de verschillende rubrieken. Voor elk type vader hebben wij de leukste cadeaus al voor je uitgelicht! Wat voor type vader heb jij?